fbpx

חצר הינשופים
חצר המרכז עוצבה בעיצוב אומנותי ויחודי בהשראת הסיפור "הינשוף שראה הפוך" מאת יוסי גודארד
אמנית מפיקה: טל לוי
עיצוב: סטודיו גלגל – בני נחמני
ביצוע ע"י האמנים בשיתוף ילדים מהקהילה

תמונה של הפוך


מטרת החצר היא ליצור חזית משופרת של המרכז כדי ליצור מוקד משיכה למקום, זירת מפגש קהילתית, על מנת ש"שניה מהבית" יהווה מקום ראשון לבוא אליו!
סיפורו של הינשוף פותח נקודות מבט שונות על העולם וקורא לראות את הסביבה מזוויות מגוונות.

בחצר יתקיימו אירועים קהילתיים, תוכניות שונות למוסדות חינוך ועוד האירועים והתוכניות יסובו סביב נושאי קבלת האחר, זאת על מנת לפעול ליצירת שינוי עמדות בקבלת האחר, להטמיע ערכי קבלת השונה ולפתח כיווני חשיבה שונים על היחיד והיחד ותרומתו של כל אחד לקהילה.

מה קורה בחצר?
בחצר יתקיימו אירועים ופסטיבלים להורים ולילדים, האירועים יסובו סביב ערכי קבלת השונה. הארועים יסייעו גם במפגש אנשים עם מוגבלות עם קשת רחבה של אנשים מהקהילה.
חצר הינשופים מעוצבת בסגנון קליל יותר מותאם לילדים והורים שהם עיקר קהל היעד העיקרי יחד עם זאת קיימת זיקה בין חצר הינשופים למיתוג המרכז . הצבע, התמונות והצבעים מתאימים לקהל גילאים רחב התמונות באוירה שמחה ונעימה לעין הינשופים מלווים כל פעילות בחצר ובמרכז כמו "ספריה בחצר הינשופים",
קבלת פנים לקהל שמגיע ועוד …

"הינשוף שראה הפוך" סיפורו של סיפור
עם פינוי המחסן לקראת השיפוץ מבין הררי הבגדים נמצא לו ספרון קטן "הינשוף שראה הפוך" מאת יוסי גודארד אין זה מקרה, כי הספר תאר ובטא את החזון והרציונאל של המקום את הנשמה של המקום. לשופון הינשוף בעיה מוזרה הוא רואה את העולם הפוך!
כשמתגלה ההבדל בינו לבין ינשופים אחרים, הקושי של הפרט הופך לרווחת הקהילה כולה.
זהו סיפור על זוויות ראיה שונות, קבלת האחר הייחודיות והמיוחדות שבכל אחד בקהילה.

Scroll to Top